Fransız kulübü Trabzonsporlu yıldızı izleyecek!

Trabzonlu teknik adam Bayram Bektaş Haber61'e açıkladı

Fransız kulübü Trabzonsporlu yıldızı izleyecek!

HABER61 SPOR SERVİSİ ÖZEL

Trabzonspor'un Kayserispor'u ağırlayacağı maça Trabzon kökenli teknik direktör Bayram Bektaş da geldi. Son olarak Göztepe'yi çalıştıran ve şuan boşta olan Bektaş, karşılaşma öncesinde Haber61'in sorularını yanıtladı.

Bektaş, Trabzonsporlu bir futbolcuyu Fransa'nın önemli bir kulübünün bugün Kayserispor maçında izleyeceğini de Haber61'e açıkladı.

Bayram Bektaş şöyle konuştu;

İLGİNÇ BİR LİG OLUYOR

Şuan çalışmıyorum bol bol maç izliyorum. İlginç bir lig oluyor. Her takımın artık bir dengesi var. Her takım bir üst oyunu oynayarak büyük takımlara karşı galip olabiliyorlar. Bu da ligin güzelliği. Ben dahil artık herkes daha dikkatli takımını kuruyor. Şuan maçlara baktığımızda bir maçta çok farklı şeyler değişebiliyor. Çok kritik maçlar var. Ligin alt sıralarını ilgilendiren çok önemli maçlar var. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum.  Dünkü maçı derbiyi izledim. Beşiktaş kazansa büyük avantaj elde edecekti, büyük bir yara aldılar. 6-7 hafta önce Başakşehir’in şampiyon olacağını söyleyebilirdik ancak çok kritik puanlar kaybetti. Galatasaray ve Beşiktaş’ın seri yakalaması zirveyi karıştırdı. 

TRABZONSPOR'A TEŞEKKÜR EDERİM
Futbolun güzellikle olması gerekiyor. Trabzonspor çok misafirperver bir takım. Ev sahibi olarak karşı takım taraftarlarını karşılaması ağırlaması çok güzel. Bu nedenle Trabzonspor'a teşekür ederim

TRABZONSPORLU FUTBOLCUYU FRANSA'DAN İZLEMEYE GELDİLER

Trabzonspor istediği gibi lige başlamasa da sonrasında kalitesini ortaya koydu. Trabzonspor’un Avrupa’da takımlar tarafından izlenen futbolcuları var herkes tarafından biliniyor. Bu noktada Fransa’da bir takımın yetkilisi benimle iletişime geçti ve buraya geldi. Burada ağırladık , yemek yedik. Fransa’da yetişmiş birisi olarak onlara yardımcı olduk. Fransa’nın bu önemli kulübü bugün bu futbolcuyu izleyecek. Ama ben isim vermeyeyim.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler