Fransa'dan Trabzonspor'a...

Transfer döneminin yaklaşmasıyla Trabzonspor için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Yurt dışı basınının da gözdesi olan bordo mavililer için bu kez Fransa'dan transfer iddiası ortaya atıldı. Fransa'nın Le 10 Sports sitesi, kulübüyle sözleşmesi 2017'

Fransa'dan Trabzonspor'a...
Transfer döneminin yaklaşmasıyla Trabzonspor için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Yurt dışı basınının da gözdesi olan bordo mavililer için bu kez Fransa'dan transfer iddiası ortaya atıldı.
 
Fransa'nın Le 10 Sports sitesi, kulübüyle sözleşmesi 2017'de sona erecek Mevlüt için St. Etienne ile pazarlıkların sürdüğünü duyurdu. Mevlüt için Fransız ekibi 4 milyon euro talep ediyor.
 
Bu sezon Fransa Ligi'nde 26 maçta 8 gol atan Mevlüt'ün de gelmeyi istemesi bordo-mavili yönetimin en büyük kozu. Yönetimin bu transferi lig bittikten sonra bitirmek istediği dile getiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler