Fransa'dan flaş iddia! Uğurcan Çakır için geliyorlar

Fransa ekibi Lille'in kale için ilk adayı Uğurcan Çakır.

Fransa'dan flaş iddia! Uğurcan Çakır için geliyorlar

Şampiyon Lille geçen sene takımın kalesini koruyan ve başarılı performans gösteren Mike Maignan'ı 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Milan'a sattı. Fransız basınına göre Lille'in yeni bir kaleci transferi yapacağı vurgulandı.

İLK TERCİH UĞURCAN ÇAKIR 

Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır'ı transfer gündemine aldığı ve teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Fransa'da şampiyon olan ve Fransa Süper Kupası'nı müzesine götüren Lille'in ilk tercihinin Uğurcan Çakır olduğunu belirtti.

OLMAZSA ALTAY BAYINDIR 

Fransız ekibinin Uğurcan Çakır transferini noktalayamazsa ikinci tercihinin Fenerbahçeli milli kaleci Altay Bayındır olacağı öne sürüldü. Altay Bayındır geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 33 maçta şans buldu. Genç file bekçisi 10 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

UĞURCAN'IN PERFORMANSI 

Trabzonspor'un 25 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 38 resmi maçta şans buldu. Tecrübeli kaleci bu süreçte 13 karşılaşmada kalesinde gol görmedi.

TRABZONSPOR'UN TALEBİ 20 MİLYON EURO 

Trabzonspor'un 20 milyon Euro'nun altında bir rakama tecrübeli kalecisini satmayı düşünmediği biliniyor. Uğurcan Çakır için şimdiye kadar Liverpool, Everton, Roma Monaco gibi Avrupa'nın önde gelen takımlarının adı geçmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor