Fransa basınından Trabzonspor manşetleri: Monaco aşağılandı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'inde Monaco'yu farklı mağlup etmesi Fransa basınında sert eleştirilerin gelmesine neden oldu.

Fransa basınından Trabzonspor manşetleri: Monaco aşağılandı

Fransa basını, UEFA Avrupa Ligi’ndeki 4-0’lık hezimeti manşetlerine taşıdı, Sarr’ın golünü, “Şaka gibi” diye yorumlarken, Monaco’ya büyük eleştirilerde bulundu.

Trabzonspor ’un 4-0’lık Monaco galibiyeti, Fransa basını tarafından eleştirildi, aşağılandı. Özellikle, Fransız ekibinin kalecisi Alexander Nübel’in uzaklaştırmaya çalıştığı top, savunma oyuncusu Malang Sarr’a çarparak filelere gitmesi, “Şaka gibi gol” diye yorumlandı. Ünlü spor gazetesi L’Equipe, “Monaco, Avrupa Ligi’nde Trabzonspor’un sahasında döküldü” derken, Le Figado, “Monaco için kabus gecesi” başlığını kullandı.


'MONACO AŞAĞILANDI' BAŞLIĞI ATILDI

Boursorama, “Monaco, Trabzonspor’dan tokat yedi” diyerek sonucu okuyucularına duyururken, diğer başlıklar ise şöyle:

Foot Mercato: Monaco, Trabzonspor’da tamamen battı, Nice Matin: Monaco, Trabzonspor karşısında ağır bir yenilgi aldı, So foot: Monaco, Trabzonspor’da kontrolünü kaybetti ve üçüncü sıraya yerleşti.

Eurosport ise, Fransız ekibinin aldığı sonuçla ilgili, “Monaco, Trabzon’da aşağılandı” başlığını attı.

Hollanda basını da, kaleci Nübel’in hatası sonrası filelere giden top için “Sezonun en garip kendi kalesine golü Türkiye’de atıldı” yakıştırması yapıldı.

Alman basınındaki ise, “Bayern Münih’ten kiralık olarak Monaco’da oynayan Alman kaleci Nübel acayip bir hata yaptı, takımının iflasını başlatan isim oldu” satırlarına yer verildi.

Monaco’ya karşı alınan 4-0’lık sonuç, Abdullah Avcı’nın Avrupa karnesine tarihi zafer olarak yazıldı. Tecrübeli teknik adam, kariyerindeki en farklı galibiyeti gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor