Fransa basınından flaş iddia! Trabzonspor ile Galatasaray onun için yarışıyor!

Fransa basınından Galatasaray ve Trabzonspor için flaş bir iddia geldi.

Fransa basınından flaş iddia! Trabzonspor ile Galatasaray onun için yarışıyor!

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer ve tescil döneminin başlamasına sayılı günler kala Trabzonspor ve Galatasaray takımlarına takviye yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Süper Lig'in iki devinin aynı ismi transfer etmek istediği iddia edildi. Fransız basınının duyurduğu son dakika transfer haberine göre Trabzonspor ve Galatasaray'ın da transfer etmek istediği tecrübeli futbolcu için Newcastle United da devreye girdi.

Türkiye'de Ocak ayı ara transfer ve tescil döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Süper Lig'in devleri Galatasaray ve Trabzonspor bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig'in iki devinin transfer etmek istediği isme, Newcastle United'ın da talip olduğu ifade edildi. 

AYNI İSME TALİP OLDULAR 

Hedefleri doğrultusunda kadrosuna transfer döneminde takviyeler yapmak isteyen Süper Lig'in iki devinin aynı isme talip olduğu öğrenildi. Son dakika transfer iddiası Fransız basınından ortaya atıldı. 

JASON DENAYER SÜRPRİZİ 

Fransız basınının önemli haber kuruluşlarından L'Equipe'te yer alan habere göre; Ligue 1 ekibi Lyon'da forma giyen Jason Denayer'i Trabzonspor ve Galatasaray transfer etmek için girişimlere başladı. Öte yandan tecrübeli futbolcuya Avrupa'dan da takımların talip olduğu öğrenildi.

NEWCASTLE UNITED DA TALİP 

Jason Denayer'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında Premier Lig ekibi Newcastle United'ın da bulunduğu belirtildi. 26 yaşındaki futbolcunun transfer olmak istediği kulüp de vurgulandı.

G.SARAY'A SICAK BAKIYOR 

Belçikalı savunmacı Jason Denayer'in Olympique Lyon'dan ayrılması halinde transfer olmak istediği kulübün Galatasaray olduğu öğrenildi. Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un iyi bir transfer teklifi gelmesi halinde yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vereceği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK 

Galatasaray'ın Manchester City'de forma giydiği dönemde 2 kez kiralık olarak transfer ettiği Jason Denayer'in Olympique Lyon'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek. 26 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

SKORER KİMLİĞİ ÖN PLANDA 

Olympique Lyon'un devre arasında iyi bir bedelle satmak istediği Jason Denayer bu sezon Fransız ekibinin formasını 17 kez giydi. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Belçikalı stoper aynı zamanda 1 asist üretti.

BELÇİKA MİLLİ TAKIMI'NDA DA FORMA GİYDİ 

JMG Lier altyapısında yetiştikten sonra Manchester City'e transfer olan Jason Denayer daha sonra kiralık olarak Celtic, Galatasaray ve Sunderland formaları giydi. Tecrübeli futbolcu 2018-2019 sezonunda 10 milyon euro bedelle Olympique Lyon'a transfer oldu. Jason Denayer aynı zamanda Belçika Milli Takımı formasıyla 33 maçta süre aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor