Forvet olmayınca iş ona kaldı!

Trabzonspor'da forvet hattında yaşanan sıkıntı dikkat çekmeye devam ediyor

Forvet olmayınca iş ona kaldı!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Türkiye Kupası'nda deplasmanda Gümüşhanespor ile golsüz berabere kalarak tur şansını mucizeye bırakırken gol yollarında yaşanan sıkıntı bir kez daha gözler önüne serildi.

Karşılaşmaya forvett Suk ile başlayan Teknik Direktör Ersun Yanal, ikinci yarıda etkisiz performansı sonrası Güney Koreli'yi kenara alarak oyuna Okay'ı soktu. Elinde Ramil'den başka forvet oyuncusu olmayınan Yanal, Suk- Okay değişikliği sonrasında forvete Medjani'yi çekti. Bordo mavili ekipteki ilk döneminde sürpriz golleriyle dikkat çeken Cezayirli oyuncuya umut bağlayan Yanal'ın bu tercihi adeta yönetime bir mesajı olarak algılandı.

Sezon başından beri golcü transferi gerekli olduğunu dile getiren tecrübeli hoca, devre arası transfer döneminde de henüz bu takviyenin gerçekleşmemesi üzerine oldukça sıkıntılı olduğu belirtiliyor. Yönetim ise başta Rodallega olmak üzere bazı golcülerle görüşmelerini sürdürmeye devam ederken Yanal bir an önce bu hamlenin yapılmasını bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler