Flavio: Avcı o sorunu çözdü

Trabzonspor forması giyen Flavio, şampiyonluk yarışı hakkında konuştu

Flavio: Avcı o sorunu çözdü

Spor Toto Süper Lig'de teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'nın gelmesiyle birlikte üst sıralara yükselen Trabzonspor'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio, ülkesinin basınına konuştu. Şampiyonluk konusunda açıklamalar yaptı.

"Şampiyonluğu bırakmış değiliz"
Flavio, şampiyonluk iddialarının halen bitmediğini ifade etti. Bordo-mavili futbolcu, "Hiçbir şeyi bırakmış değiliz. Trabzonspor'da öyle bir düşünce var. Her zaman kupalar ve şampiyonluklar için mücadele veriyoruz. 10 final maçımız var. Son ana kadar da şampiyonluk yarışında olacağız" dedi.

"Avcı savunma sorununu çözdü"
Yeni teknik direktörleri Abdullah Avcı ile birlikte çıkış yaptıklarını anımsatan Flavio, Avcı'nın çözdüğü problemlerin başında 'savunma'nın olduğunu dile getirdi. Sambacı, "Lige iyi başlayamadık. Çok gol atıyor ama çok da gol yiyorduk. Abdullah Avcı bu sorunu çözdü ve daha iyi skorlar almaya başladık" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş'ı yendiğimiz gündeki motivasyon lazım"
Hatırlanacağı üzere Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Beşiktaş'ı 22. haftada 2-1 yenmişti. Bordo-mavili futbolcu, lideri yendikleri gündeki motivasyonun olması gerektiğini hatırlatırken şu ifadeleri kullandı: 

"Onları yendik ve şu anda lider durumlar. O performansı tekrar etmemiz gerekiyor. Daha yüksek bir motivasyonla oynamalıyız. Kalan 10 maçta hedefimiz bu olacak. Kendi işimize bakmamız lazım. Final gibi olan tüm maçlarda 3 puan istiyoruz. Neler olacağını sonra göreceğiz."

Flavio'nun performansı
Trabzonspor'da Flavio bu sezon 25 maçta oynadı ve 1625 dakika süre aldı. 23 Süper Lig maçında 1 gol 2 asist üreten Flavio, 1'er kez oynadığı Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa skor üretemedi. 

Flavio'nun Trabzonspor'a maliyeti
Trabzonspor, Flavio'yu EC Bahia ekibinden 1 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer etti ve oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Futbolcu, 4 sezon boyunca 750 bin Euro garanti ücret karşılığında oynayacak.

Sonraki satıştan da pay var
Flavio, Trabzonspor'dan başka bir takıma transfer olursa söz konusu bonservis bedelinin yüzde 20'si Bahia ekibine  gidecek. Ayrıca oyuncunun menajerine yıllık garanti ücretin yüzde 10 ödeneceği duyurulmuştu. 

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler