Flaş transfer iddiası! "Şenol Güneş Trabzonsporlu futbolcuyu ikna etti"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in, Trabzonspor forması giyen oyuncuyu transfer için ikna ettiği iddia edildi.

Flaş transfer iddiası! "Şenol Güneş Trabzonsporlu futbolcuyu ikna etti"

Beşiktaş'ta deneyimli teknik adam Şenol Güneş'in, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Yusuf Yazıcı'yı yeni sezonda siyah beyazlı formayı giymesi için ikna ettiği iddia edildi.

GÜNEŞ İKNA ETTİ

Haber7'de yer alan habere göre; Şenol Güneş, Trabzonspor'da başarısız bir dönem geçiren 26 yaşındaki oyuncuyu Beşiktaş'a transfer olması yönünde ikna etti.

BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPTI

Şenol Güneş'in Yusuf Yazıcı'yı ikna etmesi üzerine Beşiktaş'ın harekete geçtiği, Fransız ekibi Lille'ye 1 milyon Euro kiralama ve 6 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren teklif sundu. Bu teklifin kabul görmediği, Beşiktaş'ın 4.5 milyon Euro'luk teklifinin de geri çevrildiği iddia edildi.

LİLLE BONSERVİSİYLE VERMEK İSTİYOR

Beşiktaş'ın 4.5 milyon Euro'luk teklifini geri çeviren Lille'nin, Yusuf'u bonservisiyle satmak istediği ve teklifin artırılması halinde değerlendirmeye alabileceği de belirtiliyor.

yusuf yazıcı trabzonspor ts

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler