Flaş! Trabzonspor yeni transferi açıkladı

Trabzonspor, yeni transferi açıkladı.

Flaş! Trabzonspor yeni transferi açıkladı

Trabzonspor, İranlı oyuncu Majid Hosseini için transfer görüşmeleri yapıldığını Kamu Aydınlatma Platrformu'na (KAP) açıkladı. 

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Seyedmajid Hosseini'nin Esteghlal FC ile olan sözleşmesinde yer alan buy-out maddesinin kulübümüz tarafından kullanıldığı, resmi olarak Esteghlal FC'ye bildirilmiş olup, futbolcu ile de sözleşme yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi. 

Trabzonspor'un reklerine bağlamak istediği Hosseini'nin transferi, oyuncunun kulübü Esteghlal FC'nin çeşitli zorluklar çıkarması nedeniyle diplomatik krize dönüşmüştü. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'ye kadar taşınan olayda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin'in devreye girmesiyle krizin aşılmasının ardından yeni oyuncu Türkiye'ye gelebilmişti.

Genç oyuncunun serbest kalma maddesi 100 bin dolar olarak belirlenmişti. 

Flaş! Trabzonspor yeni transferi açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor