Flaş Sturridge açıklaması: Bugün biter!

Trabzonspor, Sturridge transferinde sona yaklaştı!

Flaş Sturridge açıklaması: Bugün biter!

Dünyaca ünlü ön libero Obi Mikel'i kadrosuna katarak ses getiren Trabzonspor, bir başka büyük bomba daha patlatmak üzere. Bordo-mavili yönetim, prensip anlaşmasına vardığı Daniel Sturridge'yi son detayları görüşmek üzere önceki gece 23.30'da İstanbul'a getirmişti. Daha önce Türkiye'ye gelen annesi ve aynı zamanda menajeri olan amcası ile havalimanından alınan 29 yaşındaki İngiliz forvet, dün Başkan Ahmet Ağaoğlu ile bir araya geldi. 2 saat süren görüşmede tarafların anlaşmaya çok yaklaştığı dile getirildi.

'TAMAM' DERSE 3 YILLIK İMZA ATACAK
Görüşme sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin netleşmesi için bugünün belirleyici bir tarih olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Daniel Sturridge ile konuştuk, her detayı anlattı. Görüşmelerimiz çok güzel geçti. Sözleşme konusunda iyi bir yol aldık. Umuyorum ki kesin olarak anlaşmayı yapacağız. Yarını (bugünü) bekliyoruz, her şey netleşecek" dedi. İngiliz santrforun bugün 'Tamam' demesi ve sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. 3 yıllık imza atacağı vurgulanan Sturridge'ye senelik 2 milyon euro ödeneceği belirtildi.

OBI MIKEL DEVREDE
Sturridge için Obi Mikel'in de devreye girdiği belirtildi. 32 yaşındaki ön liberonun İngiltere'de birlikte oynadığı 29 yaşındaki forvet ile görüşerek Trabzon'u ve Trabzonspor'u anlattığı, bunun da transferde etkili olduğu belirtildi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor