Flaş Siopis yorumu! “Ben böyle enteresan bir oyuncu görmedim”

Trabzonspor’un eski futbolcu Siopis ile ilgili konuştu.

Flaş Siopis yorumu! “Ben böyle enteresan bir oyuncu görmedim”

Trabzonspor’une ski oyuncusu Erman Özgür, Alanyaspor maçı sonrasında Tivibuspor'da Siopis ile ilgili değerlendime yaparak “her yere yetişiyor. Ben böyle enteresan bir oyuncu görmedim” dedi.

Erman Özgür şunları söyledi;

“Siopis her yere yetişiyor. Ben böyle enteresan bir oyuncu görmedim. Her yere yetişiyor. Trabzonspor Sol kenarda Nwakaeme ile bir top kaybetti. 3 metre ileriye atmadan Siopis yetişti tekrar kazandı. O bıraktı Dorukhan kazandı tekrar. Geri koşmazsan önde pres yapmak kolay. Geri koşmuyor Trabzonspor. Ön liberosu çok iyi oynayan takımlar şampiyon oluyor Türkiye’de. Takımlarını geri koşturmadıkları için diri kalıyorlar, daha iyi hücum ediyorlar, performansları artıyor. Siopis’de son 3-4 haftadır çok iyi oynuyor. İnanılmaz iyi oynuyor."

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler