Flaş Nwakaeme iddiası! Ara transferde yeniden...

Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan 12. hafta için değerlendirmelerde bulundu. Büyüka, Nwakaeme ile ilgili aldığı duyumu da aktardı.

Flaş Nwakaeme iddiası! Ara transferde yeniden...

Şansal Büyüka, geride kalan Süper Lig'in 12. haftasını köşesinde değerlendirdi. 

Trabzonspor'dan ayrılan Nwakaeme ile ilgili aldığı duyumları aktaran Büyüka şunları söyledi;

Sakat değilse hemen alırım

Trabzonspor’un transferde takımdan ayrılan Nwakaeme’yi ara transferde yeniden alacağını okuyorum, duyuyorum. Nwakaeme’nin son durumu nedir, oynuyor mu, oynuyorsa nasıl oynuyor, performansı nasıl hiç bakmam. Sakat değilse hemen - derhal alırım. “Kaçan balık büyük olur” derler de, Trabzonspor’un elinden balık değil, koca bir balina kaçtı... Oltaya, ağa takılıyorsa, hemen avlayın, getirin.

Ne hata olsun ne de konuşulsun

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Hakemler için bir yıldır konuşmama kararı aldık” dedi. Açıkçası alkışlanacak bir karar... Ancak en önemlisi, dilemem ve istemem ama Trabzonspor aleyhine bir hakem hatası olduğunda da bu konuşmama kararını sürdürebilmek... Bu karar, o zaman çok daha anlam ve önem kazanır. Ama en ideali; ne hakem hatası olsun, ne de yönetici konuşsun. (Milliyet)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor