Flaş İddia! Yusuf Yazıcı İçİn anlaşma tamam

Fransız basınından Yusuf Yazıcı konusunda flaş bir iddia geldi.

Flaş İddia! Yusuf Yazıcı İçİn anlaşma tamam

Fransız basınında çıkan haberlere göre Yusuıf Yazıcı konusunda Lille ile anlaşma tamam.

Trabzonspor'un bonuslar dahil 17 milyon euroya evet dediği iddia edildi.

Fransız basınında çıkan harlerde Lille'in, Yusuf Yazıcı'yı hafta sonu sağlık kontrollerinden geceği de belirtildi.


Fransız basınından RMC Sport'un muhabiri Mohamed Bouhafsi, Trabzonspor ile Lille arasında anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Trabzonspor, Lille'in 17 milyon avro ve bonusları içeren teklifini kabul etti. Fransız muhabir Yusuf Yazıcı'nın hafta sonu Fransa'ya giderek sağlık kontrollerinden geçeceğini aktardı.Lille ile daha önce 5 yıllık anlaşma sağlayan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'un teklifi kabul etmesiyle transferi için geri sayıma geçti.

Lille Başkanı Gerard Lopez, "Yusuf Yazıcı ilgilendiğimiz bir futbolcu. Teknik kalitesinin yanı sıra yaşı, gelişmeye açık oluşu ve Lille'e transfer olmak istemesi ana sebepler arasında yer alıyor. Çok yönlü bir kanat oyuncusu olmasının yanı sıra sahte dokuz olarak da görev yapabiliyor." demişti.

Yusuf Yazıcı bu sezon Trabzonspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 30 maçta 4 gol atarken, 2 asist yaptı. Yıldız futbolcu tüm sezon boyunca ise 34 maçta 4 gol attı, 3 asist yaptı. Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler