Flaş iddia! Trabzonspor o transfer için yeniden harekete geçti

Trabzonspor’un daha önce transfer etmek istediği ismi yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

Flaş iddia! Trabzonspor o transfer için yeniden harekete geçti

Trabzonspor’da transfer çalışmaları devam ederken daha önce ismi bordo mavili ekip ile geçen oyuncunun yeniden gündeme alındığı ifade edildi.

İtalya basını, Trabzonspor’un Sevilla forması giyen Rafa Mir için yeniden harekete geçtiğini ifade etti.

Sevilla kulübüyle Rafa Mir için ilk temas devre arasında kurulmuş, bordo mavililerin satın alma opsiyonlu kiralama teklifi kabul görmemişti.

Trabzonspor’da kiralık olarak bulunan Onuachu’da durumun henüz netleşmemesi üzerine Fırtına, Rafa Mir için yeniden harekete geçti.

Flaş iddia! Trabzonspor o transfer için yeniden harekete geçti

SON 3 MAÇTA KADROYA ALINMADI

Piyasa değeri 5 milyon euro olan ve 2021 yılında Wolverhampton'dan 16 milyon euro'ya transfer edilen Mir, bu sezon süre alamıyor. Sevilla'da bu yıl 22 maçta şans bulmasına rağmen hep sonradan oyuna girdi. La Liga'da sadece 3 kez ilk 11'de sahaya çıkan, 12 kez sonradan giren Mir, 8 maçta ise yedekti.

Ligde en son 28 Ocak'taki Osasuna maçında 19 dakika forma giyen 1.91 boyundaki yıldız, son 3 maçta ise kadroya bile alınmadı. 694 dakikada 3 gol, 1 asistlik skor katkısı veren 26 yaşındaki forveti Fırtına renklerine bağlamak için temaslara başladı.

TESİSLERDEN DÖNDÜ

Trabzonspor'da gündemde olan Rafa Mir için Valencia devreye girmiş ve oyuncu tesislere kadar gitmişti. Ancak İspanya'da transferin son saatlerinde flaş bir gelişme yaşandı ve Sevilla transfere onay vermedi.

105 MAÇA ÇIKTI

2021 yılından bu yana Sevilla forması giyen Rafa Mir, 105 karşılaşmada görev yaptı. 24 kez ağları sarsarken, 2 asist yaptı.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler