Flaş iddia! Mas satıldı işte fiyatı!

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Mas, gitmek istediğini yönetime bildirmişti.

Flaş iddia! Mas satıldı işte fiyatı!
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında Arjantin'in San Lorenzo kulübünden transfer ettiği sol kenar oyuncusu Emanuel Mas'a gelen transfer tekliflerini değerlendiren yönetim kurulu bu oyuncunun satışına onay verdi. 28 yaşındaki oyuncudan 2.5 milyon avro bekleniyor.

NE KADAR KAZANDI?

Ülkesinin Boca Juniors kulübüne dönecek olan Mas için Trabzonspor Kulübü geçtiğimiz sezon bonservisine 1 milyon 500 bin Euro, oyuncunun kendisine yarım sezon için 480 bin avro bu sezon için ise 950 bin avro garanti ücret ödemeyi imza altına almıştı.

ÇALIMBAY DOĞRULADI

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Arjantinli oyuncu Mas'ın takımdan ayrılmak istediğini belirterek, "Mas gitmek istiyor ve ayrılma nedeni olarak da milli takımla ilgili istekleri olması. Onun için Arjantin'den kendisini iyi bir kulüp istiyor.'açıklamasını yaptı.

YERİNE KİM ALINACAK?

 Mas'ın yerine belirledikleri isimlerin bulunduğunu vurgulayan Çalımbay, "Çok maç izliyoruz. Transfer yapacaksak buradaki bazı şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Mas gİdecekse yerine kesin adam alacağız. Bizim elimizdekilerdeN daha iyi oyuncu olması gerekiyor. Yerli bulabilirsek iyi olacak ama sıkıntılı. Ama şu an kimseyle anlaşmadık ve görüşmedik. 

(ekspres)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor