Flaş iddia: Ligler ertelenebilir!

Trabzonspor camiasının sevilen ismi Erdal Hoş, Haber61'in konuğu oldu.

Flaş iddia: Ligler ertelenebilir!

Haber61 gündemi belirleyen canlı yayınlarına devam ediyor. Dün akşam Haber61 instagram hesabından yapılan canlı yayınında Haber61 editörü Okan Çıtlak'ın konuğu Spor yazarı ve sevilen yorumcu Erdal Hoş oldu. Programda yaşanan son gelişmelerin yanı sıra, izleyenlerden gelen sorular da yanıtlandı.

Koronavirüs pandemisi sonrası 12 Haziran'da başlaması beklenen ligler hakkında gelen soruyu yanıtlayan Erdal Hoş "Liglerin ne olacağı belli aslında. Bir Galatasaray kaldı testleri açıklanmayan. Onlar da açıklanır ve bir hafta geçikmeli de olsa ligler başlar diye düşünüyorum. Haziran 12 olmaz da 19 olur. Bir hafta erteleme bekliyorum ama inşallah ertelenmez. Yaz kampından daha uzun bir süreç ve futbolcu psikolojisi açısından iyi değil. Oynatacaklarsa biran önce oynatılmalı. Bir hafta ertelenebilir ama daha fazlası da mümkün değil. Hem yayıncı kuruluş fikstürün sıkışmasını istemiyor, hem de UEFA'nın Ağustos'ta bitirin talebi var. dediğim gibi 1 hafta daha ertelenebilir çünkü 1 aya ihtiyacı var takımların, mesela Beşiktaş ilk gerçek antrenmanını yeni yapacak" ifadelerini kullandı. 

Yaklaşık bir saat süren programda ayrıca Trabzonspor'daki son durum, transfer politikası, Sosa ve Novak'ın sözleşme yenilemesi gibi bir çok konu konuşuldu.

Programın tamamını izlemek için tıklayın...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler