Flaş iddia! “Fenerbahçeli futbolcu Trabzonspor yolunda”

Trabzonspor’da Bakasetas ve Siopis’in ardından üçüncü Yunan futbolcunun da transferi gündeme geldi.

Flaş iddia! “Fenerbahçeli futbolcu Trabzonspor yolunda”

Yeni sezon iddialı bir kadro kurmak için harekete geçen Trabzonspor için Yunan basının flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bordo mavili ekibin, Dimitrios Pelkas ile ilgilendiği öne sürüldü. Yunan basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Dimitrios Pelkas transferi için harekete geçti. Pelkas ile arkadaş olan Siopis ve Bakasetas’ın da transfer için devrede olduğu belirtiliyor.

Pelkas, sezon başında Fenerbahçe tarafından Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City’e kiralanmıştı. 29 yaşında Yunan on numara, İngiliz ekibi ile şu ana de 26 maçta süre alırken 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemiş durumda.

Pelkas’ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin Haziran ayında sona erecek olması, transferde Trabzonspor’un elini güçlendiren bir etken olarak ön plana çıkıyor.

ts için pelkas iddiası

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler