Flaş İddia! Ersun Yanal yerine o gelecek

Alanyaspor mağlubiyetinin ardından Ersun Yanal'ın yerine yazılan isimler çoğalmaya başladı.

Flaş İddia! Ersun Yanal yerine o gelecek
Aytemiz Alanyaspor maçında tarihi bir geri dönüşe izin veren ve 3-0 öne geçtiği mücadeleyi 4-3 kaybeden Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın koltuğu ciddi olarak sallanıyor. Trabzonspor yönetiminin Ersun Yanal yerine hoca arayışlarına başladığı ve öne çıkan ismin Rıza Çalımbay olduğu öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, Ersun Yanal'ın yerine ilk aday olarak Rıza Çalımbay'ı düşünüyor.

Trabzonspor Ersun Yanal'ın yerine Rıza Çalımbay'ı düşünüyor

Spor Toto Süper Lig'de Alanyaspor maçının ardından taraftarın hedef tahtasına oturttuğu Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal konusunda bordo-mavililerde hoca konusunda değişikliğe gidilebileceği öğrenildi.

Başkan Muharrem Usta'nın "Ersun Yanal'ın arkasındayız" sözlerine rağmen camiada hoca arayışları için girişimlerin olduğu ve bazı isimler konusunda görüş alışverişi yapıldığı bildirildi.

Takım içinde yaşanan disiplin sorunları nedeniyle şampiyonluk potasından uzaklaşmak istemeyen ve 50. yılında başarıyı hedefleyen Trabzonspor'da şu an için öne çıkan iki ismin Fatih Terim ile Rıza Çalımbay olduğu kaydedildi.

TAKIMA "DİSİPLİN" ÇÖZÜMÜ

İddialara göre Fatih Terim isminin masaya geldiği ancak bunun gerçekleşmesinin zor olması nedeniyle alternatif isimlere bakıldığı, öncelikli ismin ise Rıza Çalımbay olduğu vurgulandı. Buna rağmen Rıza Çalımbay'ın da Antalyaspor'da Samir Nasri ve Samuel Eto'o ile "Gerilim yaşadığı iddiaları" üzerine ilerleyen günlerde bir karar verileceği aktarıldı. Liste üzerinde en üst sıraya Rıza Çalımbay oturdu.

Rıza Çalımbay yönetimindeki Antalyaspor bu sezon 5 maçta hiç galibiyet alamazken, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşamıştı.

(Mynet)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler