Flaş iddia! Abdulkadir Ömür'e yapılan dev teklifi canlı yayında açıkladı!

Trabzonspor'un yıldızı Abdulkadir Ömür'e Monaco'nun yaptığı teklifi canlı yayında açıkladı.

Flaş iddia! Abdulkadir Ömür'e yapılan dev teklifi canlı yayında açıkladı!

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrası transfer konusunda önemli açıklamalarda bulunarak Abdülkadir Ömür için yapılan dev teklifi açıkladı. Dilmen, Trabzonsporlu genç yıldız için Monaco'nun 22 milyon euro'yu (141 milyon TL) gözden çıkardığını kaydetti.

Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür'e dev transfer teklifi. Yorumcu Rıdvan Dilmen, canlı yayında "Yusuf Yazıcı'dan ciddi bir bonservis alındı ama Trabzonspor bildiğim kadarıyla Monaco, Abdülkadir Ömür için 20 milyon euro teklif etti." açıklamasında bulundu.

Fransız kulübü Monaco'nun Trabzonspor'un genç yıldızı Abdülkadir Ömür için yapılan teklifi 22 milyon euroya kadar çıkardığını da ifade eden Dilmen, "Buna rağmen başkan vermedi. Bugün Türkiye'de 22 milyon euro'yu gördüğü an oyuncuyu vermeyecek bir babayiğit yok." dedi.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler