Flaş açıklama! VAR Trabzonspor’un pozisyonunu hakeme göstermemiş

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Tahkim Kurulu kararları sonrası açıklamalarda bulundu.

Flaş açıklama! VAR Trabzonspor’un pozisyonunu hakeme göstermemiş

Haber61 - Spor Servisi

Süper Lig’in 21. Haftasında oynanan Gençlerbirliği Trabzonspor karşılaşmasında, yediği tekmeler sonrası rakibini iten ve kırmızı kart gören Bordo mavililerin yıldız ismi Alexander Sörloth’un pozisyonu hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı.

Tahkim Kuruluna’ yapılan itirazın ardından Sörloth’un 2 maç olan cezası 1 maça indirildi. Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu karar sonrası yaptığı açıklamada “VAR’da sadece Alex’in itme pozisyonu vardı” ifadelerini kullandı.

Ağaoğlu “Bundan sonrası için emsal teşkil eder. Zaten bu kararın verilmesinde bundan önce verilmiş 11-12 tane emsal karar vardı. Bunu farklı bir karar olarak algılamak yanlış olur. Bu emsal kararları Tahkim’e sunduk. Görüntüler vardı. Önemli olan bir şey vardı. VAR’da Hüseyin Göçek’e gösterilen pozisyon sadece Alex’in itme pozisyonu. Ondan öncesi tekme pozisyonları Hüseyin Göçek’e gösterilmemiş. Orada bir sıkıntı var.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor