Flaş açıklama! Burak Yılmaz Yaşananları kendisi açıklamalı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyad Kafkas, Burak Yılmaz konusunda açıklamalarda bulundu.

Flaş açıklama! Burak Yılmaz Yaşananları kendisi açıklamalı

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas Haber61 TV'ye açıklamalarda bulundu. Kafkas, stadın dış giydirmesinin güzel yorumlar alması hakkında, "Stadın dış giydirmesi harika, güzel bir örnek. Tabii biz bu örnekleri alıp ilgili arkadaşlara göndeririz." dedi.

Burak Yılmaz'ın alacakları hakkında da konuşan Kafkas, "Yani şöyle söyleyeyim, profesyonel hayatdır bu. Biz Trabzonspor olarak geldiğimizden beri ödeme yapıyoruz. 19 ay ödeme alamayan oyunculara ödeme yaptık. 19 Ağustos'ta ödeme sözü vermiştik ama 14 Ağustos'ta ekonomide yaşanan dalgalanmalar yüzünden ödeme yapamadık, ama ödemeler yapılacak. Burak bizim önemli oyuncumuz, neden böyle olduğunu kendisi cevaplamalı." Dedi.

Kafkas "Saat 5'e kadar ödemelerimi yapın, gerekirse beni satın sözü" üzerine "Ben oyuncuyla görüşmeden, buraya gelmeden 15 dakika önce aldım haberi. Ama bizim icra kurulumuz var onlar konuşuyorlar. Hatta futbolcularla da 'feda' konularını onlar konuşuyolar. Burak'ta içerisinde bu onların ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler