Fırtınanın umudu Ekici

Geçtiğimiz sezon 5 frikik golü atan ve 11 asistle Süper Lig'in asist kralı olan Mehmet Ekici dün Trabzonspor'u Gençlerbirliği karşısında ipten aldı. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan, ardından Erkan Zengin ile yaşadığı kavga nedeniyle iyice futboldan kopan E

Fırtınanın umudu Ekici
Geçtiğimiz sezon 5 frikik golü atan ve 11 asistle Süper Lig'in asist kralı olan Mehmet Ekici dün Trabzonspor'u Gençlerbirliği karşısında ipten aldı. Bu sezon sakatlıklarla boğuşan, ardından Erkan Zengin ile yaşadığı kavga nedeniyle iyice futboldan kopan Ekici, dün maça yedek başladı. Dün ilk 11'ler açıklandığında bordo-mavili teknik adam Sadi Tekelioğlu'nun Ekici'yi kulübeye çekmesi şok etkisi yarattı. Yıldız futbolcunun bu duruma çok üzüldüğü haberleri de dışarıya sızdı. 
 
Differdange'ye de attı 
72. dakikada Marin'in yerine giren 25 yaşındaki orta saha, 90+2'te başkent ekibinin filelerini sarsarak hocasına mesaj verdi. Bu sezon Süper Lig'de 5. maçına çıkan Ekici, gol siftahı yaptı. Geçen sezonu 9 golle tamamlayan Mehmet Ekici bu sezon ilk resmi maç olan Differdange mücadelesinde serbest vuruştan bir gol atmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor