Fırtına yendi ama sevinemedi

Macar ekibi Szolnoki Olaj'ı konuk eden Trabzonspor Basketbol Takımı, Avrupa'nın kapısından döndü.

Fırtına yendi ama sevinemedi

FIBA Europe Cup 1. eleme turunda Macaristan'da 108 - 98 mağlup olduğu Szolnoki Olaj'ı konuk eden Trabzonspor Basketbol Takımı, Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmada Macar ekibini 9 sayı farkla yenmesine rağmen bu sonuç Avrupa'da tur atlamasına yetmedi. 


Trabzonspor'un ilk maçta 108 - 98 mağlup olduğu için en az 11 fark ile maçı kazanması gerekiyordu. Bordo mavililer, Szolnoki Olaj karşısında 77 - 68'lik skorla maçı kazanmasına rağmen Europe Cup'a veda etti. 


1. PERİYOT - Trabzonspor - Szolnoki Olaj: 19 - 16
İLK YARI SONUCU - Trabzonspor - Szolnoki Olaj: 47 - 29
3. PERİYOT - Trabzonspor - Szolnoki Olaj: 64 - 45
MAÇ SONUCU - Trabzonspor - Szolnoki Olaj: 77 - 68


Fırtına yendi ama sevinemedi

İlk periyotta Trabzonspor, Green ile farkı açmaya çalışsa da, Szolnoki Olaj etkili savunması ile farkın açılmasını engelledi. Bu periyot bordo-mavili ekibin 19-16’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci periyotta ise Green ve Browning’in sayıları ile farkı açan Trabzonspor’da kenardan oyuna giren Necip ve Eldridge’de oyuna katkı yapınca, devre bordo-mavililerin 47-29’luk üstünlüğü ile tamamlandı.

Üçüncü periyotta Perry’nin sayılarıyla farkı kapatan Szolnoki’ye Trabzonspor, Eldridge’nin üçlükleriyle karşılık verdi. Bu periyotta Trabzonspor’un 64-45’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Son periyotta ise Perry ve Andric’i devreye sokan konuk ekip, üst üste sayılar bulmaya başladı. Farkı bir anda 10 sayıya kadar indiren Macar ekibi, Perry’nin serbest atıştan bulduğu sayı ile skoru 77-68’e getirdi. Maç bu skorla sona erdi.

Fırtına yendi ama sevinemedi
Fırtına yendi ama sevinemedi
Fırtına yendi ama sevinemedi
Fırtına yendi ama sevinemedi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor