Fırtına hata yapmadı, adını finale yazdırdı! Karagümrük 0-4 Trabzonspor

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Karagümrük'ü rahat geçerek adını finale yazdırdı.

Fırtına hata yapmadı, adını finale yazdırdı! Karagümrük 0-4 Trabzonspor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, 3-2'lik galibiyetin rövanşında Karagümrük'ü deplasmanda Onuachu, Fountas ve Umut Bozok'un (2) golleriyle 4-0 geçerek adını finale yazdırdı.

Bordo mavili takım mücadeleye Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi , Visca, Fountas, Onuachu 11'i ile başladı.

ts-1.webp

Mücadelenin ilk yarısında iki taraf da dengeyi bozamazken, taraflar soyunma odasına 0-0 ile girdi.

Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladı. 54. dakikada Meunier'in şık asistinde Onuachu topu ağlara göndererek bordo mavilileri 1-0 öne geçirdi. 3 dakika sonra girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Nijeryalı yıldız oyuna devam edemedi ve yerini Umut Bozok'a bıraktı.

ts-4.webp

69. dakika Bardhi'nin asistinde topla buluşan Taxiarchis Fountas, Trabzonspor'u 2-0 öne geçirdi. Bordo mavililer, 73. dakikada Umut Bozok'un penaltı golü ile farkı 3'e çıkardı. Bu golden 4 dakika sonra yeniden sahneye çıkan Umut Bozok, 77. dakikada kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydetti.

Karşılaşmada başka gol olmazken, Trabzonspor sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, Trabzonspor adını Türkiye Kupası finaline yazdırdı. Trabzonspor, 23 Mayıs'ta Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

ts-2.webp

ts-3-001.webp

ts-5.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler