Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi - Penaltıyı es geçmişti

Trabzonspor Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi - Penaltıyı es geçmişti

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligin 32. Haftasında 21.05.2017 Pazar günü saat 19:00’da Medicalpark Arena’da Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.


Müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşcıoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Serkan Tokat yapacak.

TRABZONSPOR KARNESİ

Hakem Fırat Aydınus Trabzonspor’un bugüne kadar 46 karşılaşmasını yönetti. Bordo Mavililer bu 46 karşılaşmada 18 Galibiyet 15 beraberlik ve 13 mağlubiyet elde etti. Fırat Aydınus Trabzonspor’un evinde oynadığı 23 karşılaşmada görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 11 galibiyet 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Fırat Aydınus 46 karşılaşmada Trabzonsporlu futbolculara 4’ü evinde oynadığı maçlarda olmak üzere 11 kırmızı kart gösterdi. Rakip takım oyuncularına ise 6’sı içerde oynanan maçlarda olmak üzere 10 kırmızı kart gösterdi.

GENÇLERBİRLİĞİ KARŞILAŞMASINDA PENALTIYI ES GEÇTİ

Fırat Aydınus Trabzonspor’un Süper Ligin 12. Haftasında 27 Kasım 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Gençlerbirliği karşılaşmasında skandal kararlara imza attı. Bu karşılaşmanın 13. dakikasında Gençlerbirliği’nden Selçuk Şahin’in topa müdahale etmeden Trabzonsporlu oyuncu Güray Vural’ı ceza sahası içinde düşürdüğü pozisyonda penaltı kararını es geçti. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Ahmet Oğuz aynı hareketi Yusuf Erdoğan'a yaptı ve sarı kart ile cezalandırıldı. Fırat Aydınus 78. dakikada yine Selçuk'un Bero'yu düşürdüğü pozisyona 'devam' diyerek bordo mavili taraftarları isyan ettirmişti.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR KARNESİ

Hakem Fırat Aydınus Medipol Başakşehir’in bugüne kadar 16 karşılaşmasında düdük çaldı. Başakşehir bu maçlarda 7 galibiyet 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Aydınus Başakşehir’in deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada görev yaparken Başakşehir bu maçlarda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Fırat Aydınus 16 karşılaşmada Medipol Başakşehirli futbolculara 1 kez kırmızı kart gösterdi. Rakip takım oyuncularına ise 1’i deplasmanda oynanan maçlarda olmak üzere 4 kırmızı kart gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor