Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi

Trabzonspor Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

Fırat Aydınus’un Trabzonspor karnesi

Haber61 – Spor Servisi - Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında yarın akşam Trabzonspor Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.


Saat 20:00’de Medical Park Arena’da oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

TRABZONSPOR MAÇLARI

Hakem Fırat Aydınus Trabzonspor’un bugüne kadar 44 maçını yönetti. Bordo mavili takım bu karşılaşmalarda 17 galibiyet 14 beraberlik ve 13 mağlubiyet elde etti. Trabzonsporlu oyuncular 44 maçta Fırat Aydınus’tan 11 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları 9 kırmızı kartla cezalandırıldı. Aydınus Trabzonspor’un evinde oynadığı 21 karşılaşmada düdük çaldı. Trabzonspor bu maçlarda 10 galibiyet 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Bordo mavili oyuncular bu mücadelelerde 4 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları 5 kırmızı kart gördü.

GENÇLERBİRLİĞİ KARŞILAŞMASINDA PENALTIYI ES GEÇTİ

Fırat Aydınus Trabzonspor’un en son Süper Ligin 12. Haftasında 27 Kasım 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı Gençlerbirliği karşılaşmasını yönetti. Bu karşılaşmanın 13. dakikasında Gençlerbirliği’nden Selçuk Şahin’in topa müdahale etmeden Trabzonsporlu oyuncu Güray Vural’ı ceza sahası içinde düşürdüğü pozisyonda penaltı kararını es geçti. Bu pozisyonun 1 dakika sonrasında Ahmet Oğuz aynı hareketi Yusuf Erdoğan'a yaptı ve sarı kart ile cezalandırıldı. Fırat Aydınus 78. dakikada yine Selçuk'un Bero'yu düşürdüğü pozisyona 'devam' diyerek bordo mavili taraftarları isyan ettirmişti.

KARABÜKSPOR MAÇLARI

Fırat Aydınus Karabükspor’un bugüne kadar 14 karşılaşmasında görev yaptı. Karabük temsiilcisi bu maçlarda 7 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Karabüksporlu futbolcular bu karşılaşmalarda 1 kırmızı kat görürken rakip takım oyuncuları da 1 kırmızı kart gördü. Fırat Aydınus Karabükspor’un deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada görev yaptı. Karabükspor bu karşılaşmalarda 1 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederken hiç galibiyet alamaması dikkat çekti. Fırat Aydınus deplasmanda oynanan karşılaşmalarda Karabüksporlu futbolculara 1 kırmızı kart gösterirken rakip takım oyuncularına da 1 kırmızı kart gösterdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor