Ferdi Kadıoğlu Trabzonspor ile anlaştı mı?

Dün bazı yayın organlarında yer alan haberlerde, Hollanda'da top koşturan Trabzonlu genç yetenek  Ferdi Kadıoğlu'nun Trabzonspor ile ocak ayı için anlaştığı iddiası ortaya atılmıştı.

Ferdi Kadıoğlu Trabzonspor ile anlaştı mı?
Haber61 / Spor Servisi

Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında forma giyen Trabnzonlu genç Yetenek Ferdi Kadıoğlu Türkiye'deki klüplerinde radarında. Takımının elden çıkarmak istemediği Kadıoğlu ise Hollanda 2. liginde forma forma giyme konusunda isteksiz. Hollanda'da bazı takımlarının ve Türkiye'den bir çok takımın istediği genç oyuncuyu için klübü göndermek istemiyor.

Dün itibari ile bazı yayın organlarında çıkan Ferdi Kadıoğlıu Ocak ayı için Trabzonspor ile anlaştığı haberlerine menajeri olan babası Feyzullah Kadıoğlu'ndan yalanlama geldi. Şuanda herhangibir takım ile anlaşma sağlamadıklarını belirten Kadıoğlu "Görünen o ki Ferdi bu sezona şuanki takımında başlayacak. Ocak ayı itibari ile neler olur bekleyip göreceğiz" dedi.

Trabzon asıllı Ferdi Kadıoğlu aynı zamanda Hollanda U17 Milli takımının da formasını giyiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler