Fenerli avukatlar Trabzonluların pankartını şikayet edecek!

Fenerliler'in yine aklı karışık

Fenerli avukatlar Trabzonluların pankartını şikayet edecek!
Haber61 Spor Servisi

Basketbol Ligi'nde oynanan ve sahadaki gerginliğin tribüne yansımasıyla olayların yaşandığı Trabzonspor Fenerbahçe maçında bordo mavili taraftarların şike sürecine atıfta bulunarak açtıkları "Şikecisiniz,hırsızsınız, ahlaksızsınız" pankartı ile ilgili Fenerbahçeli avukatlar suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladılar.

Şikenin ispatlanması ile FETÖ kumpası iddiaları arasındaki farkı hala anlayamayan Fenerbahçeli avukatların oluşturduğu FEBAV birliğinin sözkonusu pankartın "Terör örgütüne destek" olduğunu iddia ederek herkesi gülme krizine soktu. Şikeyi, FETÖ'ye sığınarak aklamaya çalışan suçlamayla bordo mavililere yüklenen avukatlar "Trabzonspor - Fenerbahçe Doğuş arasında oynanan basketbol müsabakasında açılan Terör örgütüne açık destek içeren pankart ve şiddet içeren olaylarda ki tüm şahıslar için Febav olarak kulübümüz doğrultusunda suç duyurusunda bulunacak ve takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama bordo mavilileri gülmekten öteye geçirmezken, şike davasını bu kadar gözü kapalı takip eden sözde avukatların şike yaptığı tescilli olanlara "Şikeci" diyen Trabzonsporlu taraftarların pankartını "terör örgütüne destek" olarak algılaması kimseyi şaşırtımadı.



febeli avukatlar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor