Fenerbahçe’nin yıldızının babasından Trabzonspor itirafı “Daha önce teklif...”

Fenerbahçe’nin Trabzonlu yıldızı ferdi Kadıoğlu’nun babasından Trabzonspor itirafı geldi.

Fenerbahçe’nin yıldızının babasından Trabzonspor itirafı “Daha önce teklif...”

Fenerbahçe'de hem geçen sezon hem de bu sezon takımın vazgeçilmez futbolcusu haline gelen Ferdi Kadıoğlu, performansını yükselterek devam ediyor.

Trabzonlu oyuncu sergilediği istatistikle Avrupa devlerini peşine takan milli futbolcu hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Genç futbolcunun babası Feyzullah Kadıoğlu, Beyaz TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Özel açıklamalar yapan baba Kadıoğlu, öte yandan Trabzonspor açıklaması da yaptı.

"TRABZONSPOR'DAN TEKLİF GELMEDİ"

Kendilerinin Trabzonlu olduğunu belirten Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun hangi lige gitmesini istediğine yönelik soruya, "Ben Trabzonluyum, daha önce Trabzonspor'dan teklif gelmedi. İspanya ve Almanya'ya gitmesini isterim. Ama büyük takıma gitmesini isterim. Burada kalıp seriye de bağlayabilir" cevabını verdi.

"FERDİ TÜRKÇE BİLİYOR"

Oğlunun Türkçe bildiğini de ilk kez açıklayan baba Kadıoğlu, "Ferdi, Türkçe biliyor ama yanlış kelime kullanır, siz gazeteciler de üzerine atlar" ifadelerini kullandı.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerini peşine taktı. Yaz transfer sezonunda birçok takımdan teklif alan genç futbolcu, sarı-lacivertli takımda kalmayı tercih etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler