Fenerbahçelilerin Trabzonspor tribününde ne işi var? Provokasyon iddialarını güçlendiren kareler

Trabzonspor tribünlerinde ve localarında bulunan Fenerbahçeli taraflarlar Provakosyon iddilarını güçlendirdi.

Fenerbahçelilerin Trabzonspor tribününde ne işi var? Provokasyon iddialarını güçlendiren kareler

Trabzonspor, Süper Lig’in 30. Haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaştı. Karşılaşma öncesinde ve sırasında anlamsız gerginliklerin sonucunda maç sonunda istenmeyen olaylar gerçekleşti.

Hiçbir neden yokken sahaya atılan su şişeleri ve hatta Trabzonsporlu futbolculara bile atılan maddeler ciddi bir provokasyonu işaret ediyordu.

Karşılaşma sırasında ve sonrasında ise Fenerbahçeli futbolcuların yoğun provokasyon çabaları sonuç verince istenmeyen olaylar gerçekleşti.

Karşılaşmanın üzerinden zaman geçtikçe ilginç ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Maçı tribünlerde izleyen Fenerbahçeli taraftarlar olduğu ve bordo mavili camiaya ağır küfürler ettikleri ortaya çıktı. Bu ve bunun gibi Fenerbahçeli taraftarların tribünlerde organize olduğu ve olayların çıkmasında büyük rol oynadıkları iddia edildi.

trabzonsporrr.webp

Sosyal medyada paylaştılar

Tribünlere gelen Fenerbahçe taraftarları, küfür ettikleri paylaşımlarını sosyal medyada rahatça yayınladıkları görüldü. Bu yaşananların maç önü yapılan yanlış bilet uygulamasının sonucu olduğu eleştirileri de sosyal medyada dillendirildi. Bilindiği üzere karşılaşmaya Fenerbahçe Passoligi harici tüm takımların taraftarları rahatça girebiliyordu. Trabzonspor’a ağır küfür ettiği paylaşımı yapan E.E.’nin de Erzurumspor Passoligi ile stada giriş yaptığı öğrenildi.

Orası kimin locası

Sosyal medyada Fenerbvahçeli taraftarların yaptığı paylaşımlarda localarda da yer aldıkları görüldü. Bu Locaların kime ait olduğu ve neden Fenerbahçeli taraftarlara tahsis edildiği soru işareti yarattı.

Sosyal medyada Bordo mavili taraftarlar yaşanan bu olayların, Trabzon dışından gelen taraftar görünümlü provakaörler tarafından gerçekleştiği konusunda ısrarcı.

Yetkililere bu ve buna benzer kişilerin bulunup cezalandırılmaları konusunda da isyanlarını dile getirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor