Fenerbahçe'den flaş Mehmet açıklaması!

Mehmet Ekici konusunda Fenerbahçe açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den flaş Mehmet açıklaması!
Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı Mehmet Ekici gündemden düşmek bilmiyor. Fenerbahçe bu kez resmi internet sitesinden Mehmet Ekici açıklaması yaptı.

Fenerbahçe, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Ekici’nin transferi için kulübü Trabzonspor’a bonservis bedeli olarak 3 milyon avro teklif edildiğine dair haberleri yalanladı.

‘Son teklifimiz 2 milyon avro’

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle: “Ekici ile ilgili fiyat arttırarak, futbolcunun kulübüne 3 milyon euro teklif ettiğine dair asılsız haberler yer almaktadır. Kulübümüzün bahse konu futbolcu ile ilgili son teklifi 2 milyon euro olup, bunun dışında bir teklif yapılmamıştır. Dolayısıyla söz konusu haberler yalandır.”

Sözleşmesi sonunda bitecek Ekici’nin Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı, Trabzonspor’un ise transfer için Beşiktaş’la el sıkıştığı öne sürülmüştü. 26 yaşındaki oyuncu, teknik heyetin görüşü doğrultusunda 16 Ocak’ta kadro dışı bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor