Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dertleri beni ilgilendirmiyor!

Ağaoğlu'ndan dikkat çeken yorum

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın dertleri beni ilgilendirmiyor!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Beşiktaş maçıyla ilgili TFF'nin verdiği karara ilişkin sorulan soruya yanıt verdi

Başkan Ağaoğlu, " Dün TFF’nin vermiş olduğu karar, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin dertleri beni ilgilendirmiyor. Halletsinler. Şiddete gelince yöneticilere çok büyük iş düşüyor. Ağızlarından çıkan sözlere dikkat etmeleri lazım. Benim taraftardan beklentilerim farklı. Popülist yollar izleyip taraftarı bu noktaya getiren bizleriz. Aşırı tepkileri, şiddeti seven insanlar değiller. Bunları bir şeyler tetikliyor. Hastalıklı beyinler var. "Şenol Güneş Hastaneye gitmeden Ağaoğlu'nun hastaneye gitmesini anlamıyorum" diyen insanlar var. Anlayamazsın çünkü sende beyin yok. Kötü niyetli insanlar taraftarları kullanabilir. Taraftarların sorumluluğu sizin üzerinizdedir. Futbolcularla konuşurken de söyledim. Bu oyunun aktörleri sizlersiniz. Arsenal’in hocası gitti. Hocasını tanıyoruz ama başkanını tanıyan var mı? İşte bu ülkede popüler olmak çok kolay. Bunu yaparken taraftarı kullanırsanız işler bu noktaya geliyor ve taraftarları kullananlar var. Sahaya taş atıldığında gelecek olan ceza taraftarın canını yakması lazım. Kulübe gelecek olan ceza ile canı yanması lazım. Bunu hissederse o taş atılmaz." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor