Fenerbahçe puan kaybetti! Şimdi kimi suçlayacaklar?

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada gözler mağlubiyet için kimi suçlayacaklarına çevrildi.

Fenerbahçe puan kaybetti! Şimdi kimi suçlayacaklar?

Haber61 - Haber Servis / Trabzonspor Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbehçe'yi evinde ağırlamış ve 3-1 gibi bir skorla mağlup edip istanbul'a yollamışlardı.

Karşılaşma sonrasında fenerbahçe yönetimi maçın hakemi Ali şansalan'a tepki göstermişler ve bu tepkileri İstanbul'da havaalanına kadar uzanmıştı.

Fenerbahçe'nin gördüğü kırmızı kar ve Trabzonspor lehine verilen penaltı kararının tüm futbol otoriteleri tarafından doğru olarak değerlendrile de havaalanında ellerine aldıkları megafon ile başkanından hocasına hatta futbolcusuna kadar anlamsız bir tepki göstermişlerdi.

Hatta bu tepkiler sonrası maçın hakemi Ali Şansalan bu hafta maç alamamış, MHK başkanı da istifa etmişti.

Fenerbahçe'nin kendi futbolunu değerlendirmeyip suçu hakemlerde aramasının bedelini bu akşam oynanan 10. hafta karşılamasında ödedi.

Alanyaspor'a 2-1 kaybeden Fenerbahçelilerin şimdi hangi havaalanında toplanıp, megafonu kimin eline vereceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler