Fener maçı kurtuluş gibi!

Avrupa iddiasından büyük oranda kopan Trabzonspor, taraftarını Fenerbahçe galibiyetiyle mutlu etmeyi hedefliyor.

Fener maçı kurtuluş gibi!
Bordo-Mavililer, hafta sonunda Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe maçına kurtuluş gözüyle bakıyor. 2017’nin başında yakalanan seriye rağmen genel anlamda iyi bir sezon geçirmeyen Trabzonspor, taraftarının gönlünü son büyük maçta almak istiyor.

Fırtına’da tüm planlar Fenerbahçe galibiyeti üzerine kuruluyor. Tam 19 senedir rakibini İstanbul’da dize getiremeyen Karadeniz temsilcisi, bu hasrete son vermek amacında. En son 23 Ağustos 1997’de 3-1’lik skorla Fener’i yenen Trabzonspor’da teknik direktör Yılmaz Vural’dı. Kadroda ise Ünal Karaman, Hami Mandıralı gibi efsane isimler vardı.

7 maçtır gol yok 

Trabzonspor, o maçtan sonra tarafların ligde karşı karşıya geldiği 19 karşılaşmanın 12’sini kaybetti. 7 maç beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor ayrıca Kadıköy’deki son 7 karşılaşmada gol atamadı. Sarı-Lacivertli ağları en son 16 Mayıs 2010’daki unutulmaz maçta Burak Yılmaz havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler