Fellaini el yaktı

Trabzonspor uçuk rakamlar sonrası beklemeye geçti

Fellaini el yaktı
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor gelecek yıl iddialı bir kadroyla şampiyonluk hedeflerken kadroyu iyileştirmek adına çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bordo mavili takım dört koldan transfer çalışmalarını sürdürürken gündeme gelen isimlerden Manchester United'ın yıldız ismi Marouane Fellaini için ilk görüşmelerin yapıldığı bilidirildi. Yapılan görüşme sonucunda Fellaini'nin yüksek ücreti nedeniyle Trabzonspor'un geri adım attığı kaydedildi. Belçikalı 29 yaşında oyuncunun ManU'da sponsorlarla birlikte yıllık 7-8 Milyon Euro'yu bulan kazancı nedeniyle beklentilerinin yüksek olduğu belirtilirken Trabzonspor'un çok daha düşük bir teklifte bulunduğu ifade edildi.

Maksimum 3 Milyon Euro'ya çıkabileceği kaydedilen bordo mavili yönetimin bunu da sponsorlar aracılığıyla çözmeyi planladığı ancak ilk teklifin kabul edilmemesi nedeniyle şuan itibariyle bu transferin rafa kaldırıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler