Fatura Şota'ya kesildi!

Trabzonspor'un Osmanlıspor karşısında aldığı yenilginin faturası teknik direktör Shota Arveladze'ye kesildi. Bordo-mavili takımın 1-0 yenik durumdayken rakibin 10 kişi kalmasının ardından yenilen 2 golde ortaya konan futbolu ve yapılan oyuncu değişiklikle

Fatura Şota'ya kesildi!

Trabzonspor'un Osmanlıspor karşısında aldığı yenilginin faturası teknik direktör Shota Arveladze'ye kesildi.

Bordo-mavili takımın 1-0 yenik durumdayken rakibin 10 kişi kalmasının ardından yenilen 2 golde ortaya konan futbolu ve yapılan oyuncu değişikliklerini eleştiren taraftarlar, sosyal medya hesaplarından Gürcü teknik adama ve futbolculara yüklendiler.

Shota, ligde geçen hafta sahalarında oynadıkları Galatasaray maçına göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti. Gürcü teknik adam, sakatlıkları bulunan Constant ve Okay Yokuşlu'yu kadroya almazken, Özer Hurmacı ve N'Doye'yi ise kulübede oturttu. Bordo-mavililerde Alper Uludağ, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici ve Cardozo, Osmanlıspor karşısında ilk on birde forma giydiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor