Fatih’in sözleri tartışma konusu oldu

Yaptırabilseydiler dedi! Ne demek istedi

Fatih’in sözleri tartışma konusu oldu
Akhisar kalecisi Fatih, Avni Aker’deki kurtartışlarıyla kalesinde devleşti. 1,91lik kaleci maç sonrası söyledikleri de tartışma konusu oldu.

İŞTE O SÖZLER
"Bunca zaman sonra konuşursam insanlara dokunur, incinirler. Bazı şeyler bana tecrübe oldu. Bu saatten sonra hiç gerek yok. Ben herkesin başarılı olmasını gönülden istiyorum. Onca yıl formasını giydiğim Trabzonspor'un da başarılı olmasını isterim. Sonuçta ben 1461 Trabzon takımından başlayan bir sürecin doğurduğu biriyim. Benim bu noktaya gelmemde bu kulübün de çok büyük bir katkısı var. Trabzon A takımında da oynadım fakat devamında bazı sorunlar yaşandı. Artık yapacak bir şey yok, her şey geride kaldı. Yaşandı ve bitti." 

"HEDEFİM MİLLİ TAKIM" 

Harika refleksleriyle müthiş kurtarışlara imza atan Akhisar'ın 29 yaşındaki kalecisi, Trabzon maçına ekstra bir motivasyonla çıkmadığını söyledi. "Ben görevimi Akhisar kalecisi olarak layıkıyla yaptım" diyen Fatih, "Keşke bunu Trabzonspor'da yapabilseydim, yaptırabilseydiler. Trabzon'da kafam hiç rahat olmadı. Maçta çok güzel kurtarışlara imza attım. Çalışmalara devam edeceğim. İnşallah daha iyi olacağım. Her kaleci gibi benim de hedefim Milli Takım'a davet edilmek. Şu anki en büyük amacım kesinlikle bu" dedi.

ONUR MU ENGELLEDİ?

Trabzonspor’dan Akhisar’a giden Fatih, Onur ile anlaşamadığı sebebiyle takımdan ayrıldığı dillendiriliyordu. Bu sözleri de kafalarda soru işaretleri bıraktı. Fakat kötü performans sergilediği ve bu nedenle takımdan ayrıldığı da söylenenler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor