Fatih Tekke’den Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat açıklaması!

Fatih Tekke Trabzonspor iki yeni transferi Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat’ı değerlendirdi.

Fatih Tekke’den Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat açıklaması!

Trabzonspor, yeni sezon yapılanması kapsamında transferlerini sürdürüyor.

Bordo mavililer geçtiğimiz günlerde Larsen, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat’ı transfer ettiğini duyurdu.

Trabzonspor’un eski futbolcusu Fatih Tekke, katıldığı canlı yayında Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat ile ilgili değerlendirmede bulundu.

“ÇOK İYİ BİR SOL BEK”

Eren’in çok iyi bir transfer olduğuna vurgu yapan Tekke, “Eren ile ilgili sezon başından itibaren hemen hemen her yerde söylediğim şey oyununu biraz daha dengeli oynayabilirse ki bu dengeliden kastımı o anlayacaktır. Bence çok iyi bir sol bek. Çok iyi bir transfer. Türkiye’deki yerli en iyilerinden birisi diyebilirim. Çok kapasiteli bir çocuk. Hem hücum hem savunmada. Savunmada biraz sıkıntıları var ama potansiyeli çok. Milli takım uzun yıllar sol bek aramayabilir. Ritmini yakalarsa, taraftarla bütünleşmeyi de sağlarsa potansiyeline ulaşacağına inanıyorum.” dedi.

“MEVKİİNİN İYİ OYUNCULARINDAN BİR TANESİ”

Fatih Tekke, Doğucan’ın bu sezon çok iyi performans sergilediğini belirterek, “Doğucan keza bunu birçok masada ifade ettim. O da bu sezon çok iyi performans sergileyen oyuncuların başında geliyor. O da mevkiinin iyi oyuncularından bir tanesi. 2 tane iyi oyuncu almış olduk yerli. Ama iyi olmak yeterli değil. Büyük camiaya, şampiyonluğu yaşamış bir camiaya geliyorsun. Orda performans sergilemek, duygu durumun, tepkilerin, övgülerin karşılığında oyuncunun sadece yeteneği yeterli kalmayabilir. Umarım bunların üstesinden gelebilirler.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor