Trabzonspor, Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. ISONEM Park'ta oynanacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.
Maç öncesi ilk 11’ler açıklanırken, geçen hafta Konyaspor maçında forma giymeyen Felipe Augusto'yu teknik direktör Fatih Tekke, bu maçta da riske etmedi. İlk 11'de yer almayan oyuncunun karşılaşmasının ilerleyen dakikalarında süre bulması bekleniyor.
Teknik direktör Tekke, oyuncunun durumu için daha önce yaptığı değerlendirmede, “Antrenmanda denediler ancak sakatlığıyla ilgili olumlu bir geri dönüş olmadı. Mecburiyetten kadroya aldık” ifadelerini kullanmıştı.

Hatırlanacağı üzere 21 yaşındaki Brezilyalı santrfor, kupa maçının kadrosunda yer almamıştı. Bu sezon toplam 13 maçta 840 dakika süre alan Augusto, bordo-mavili forma ile 6 gol kaydetti.
Kaynak:Haber61