Fatih Tekke geri mi geliyor

Trabzonspor’da iki gün önce Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yola devam edileceği yönünde açıklama yapılmıştı.   Ancak dün sıcak gelişmeler yaşandı ve Sportif Direktör Süleyman Hurma görevinden istifa etti. Hurma’nın istifa ediş sebebinin yönetimin ken

Fatih Tekke geri mi geliyor
Trabzonspor’da iki gün önce Sportif Direktör Süleyman Hurma ile yola devam edileceği yönünde açıklama yapılmıştı.
 
Ancak dün sıcak gelişmeler yaşandı ve Sportif Direktör Süleyman Hurma görevinden istifa etti. Hurma’nın istifa ediş sebebinin yönetimin kendisinden yıllık ücretinde indirime gitmesini istediği yönünde iddialar var.
 
Hurma da istifasının ardından “Bana kimse şart sunacak koşulda değil. Ben bu yaşıma kadar kendi şartlarımı kendim koydum” ifadelerini kullandı. 3 yıllık sözleşme imzalayan Hurma Trabzonspor’da yıllık 800 Bin dolar alıyordu. Bu arada Süleyman Hurma’nın istifasının ardından daha önce de ismi gündeme gelen Fatih Tekke’nin Sportif Direktörlüğe getirilebileceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor