Fatih Tekke Galatasaray maçı sonrası konuştu! "Bana göre yüzde yüz faul..."

Fatih Tekke, Galatasaray'a kaybedilen final sonrası açıklamalarda bulundu.
Fatih Tekke Galatasaray maçı sonrası konuştu! "Bana göre yüzde yüz faul..."

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Gaziantep’te karşı karşıya gelen Trabzonspor, sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Bordo mavili takımda Fatih Tekke maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Tekke'nin açıklamaları şu şekilde:

Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ederim. Buraya gelen kıymetli taraftarlarımızı maalesef sevindiremedik.

Bugün üç stoper değiştirmek zorunda kaldık. 10 gündür çok iyi çalıştığımız alan paylaşımında hata yaptık. Nasip bazen böyle bir şey. İki maçın belki de en iyisi Arsen'di. Sakatlandı.

Üçüncü bölgede oyuncu performansı biraz daha yukarıda olsa, daha iyi işler yapabilirdik. 1-0 devam ederken Ozan'ın kaçırdığı bir gol var. 46. dakikada, bana göre yüzde yüz faul olan pozisyonda golü yedik. VAR’a bile gidilmedi.

Biraz daha yukarıda oynamamız gerekirdi. Çok üzgünüm. Beklediğimin çok altında bir performansla oynadık.

Hayatım boyunca pes etmedim. Bana göre finale gelmek değerli; ancak kupayı da almak gerekirdi. Bu, bir başarısızlık olarak görülebilir. Bundan sonra gelecek sezonun inşası adına hamleler gerekli. Bunun için de bir aydır çalışıyoruz. Yeni sezonda çok çok daha iyi olacak. Bugün üzgünüz. Nasip diyip devam edeceğiz. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
59 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir