Fatih Altaylı’ya Sürmen’den sert cevap: Herkes haddini bilecek!

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Fatih Altaylı’nın sözlerine “Trabzonspor’u kıskananlar ve hazmedemeyenler bu tür lafları ederler” diyerek tepki gösterdi.

Fatih Altaylı’ya Sürmen’den sert cevap: Herkes haddini bilecek!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor efsanesi Cemil Usta’nın isminin Süper Lig’e verilmesinin ardından, canlı yayında “Cemil Usta deyince aklıma ilk Diyarbakır’daki kaburgacı cemil geldi” diyen Fatih Altaylı’ya Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den sert yanıt geldi. Sürmen “Trabzonspor’un mazisini kıskanan Trabzonspor’un yıktığı dükalıkları hazmedemeyenler bu tür lafları ederler” dedi.

Haber61 mikrofonlarına konuşan Sürmen “Uzun zamandır değerlendirilmesi kulübün yöneticileri ve eski yöneticileri, taraftarlar tarafından dile getirilen hassasiyetle takip edilen bir konuydu. Federasyonun böyle bir karar alması Trabzonspor camiasını mutlu etmiştir. Tanımak istemeyen tanımıyor böyle bir şeydir bir de bir rahatsızlık vardır insanlarda Trabzonspor’un başarısını kıskanan, Trabzonspor’un mazisini kıskanan Trabzonspor’un yıktığı dükalıkları hazmedemeyenler bu tür lafları ederler millette güler geçer ciddiye almaz o tür insanları.” İfadelerini kullandı.

Ali Sürmen, Cemil Ustan’ın Türk futboluna katkısı olmadığını söylemenin mümkün olmadığını belirtip “Cemil Ustanın katkısı olmadı demek mümkün mü? Şampiyon bir takımın kaptanının katkısı olmadı demek mümkün mü? Bu sadece Trabzonspor olur mu? Bir takım şampiyon oluyorsa futbolcularla oluyor, bu futbolcular milli takıma gidiyor. Milli takımda başarıyla hizmet veriyorlar ve o takımın kaptanı ne oluyor katkısı oluyor. O yüzden bu tür sığ şeyleri tartışmak doğru değildir. Türkiye futbol federasyonu hatır için bu sezonu böyle yapmamıştır, hak ettiği için yapmıştır. Dozer Cemil ismi bir markadır bu markaya kimse leke süremez herkes haddini bilecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor