Faruk Özak’tan olay açıklamalar

Aday olacak mı?Hacıosmanoğlu için ne dedi?Çatı adayı arayanlara neler dedi?Eski Başkanların toplantısına katılacak mı? Trabzon Milletvekili ve eski Bakan, Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Özak, Kuzey Ekspres gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Faruk Özak’tan olay açıklamalar
Aday olacak mı?
Hacıosmanoğlu için ne dedi?
Çatı adayı arayanlara neler dedi?
Eski Başkanların toplantısına katılacak mı?
 
Trabzon Milletvekili ve eski Bakan, Trabzonspor eski başkanlarından Faruk Özak, Kuzey Ekspres gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
4 KEZ ASKERLİK YAPTIM
 
Faruk Özak şunları söyledi;
“1996’da Trabzonspor Başkanlığını bıraktım ve bir daha aday olmayacağımı söyledim. O söylemim bugün için de geçerlidir. Sizin aracılığınızla, net olarak açıklıyorum: Aday değilim. 
Trabzonspor’da 4 kez askerlik yaptım, artık emekli oldum. Başkan adaylığı için artık aynı isimler dönüp durmasın. Genç, çalışkan ve Trabzonsporlu bir başkan bulunmalı. İyi bir yönetim oluşturabiliriz.
 
Trabzon şehri Trabzonspor’u kurtarmak istiyorsa, öncelikle fikri birliktelik sağlansın. Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, eski yöneticiler neredeler? Neden kimse bu adama sesini çıkarmıyor? Kalkmışlar kurtarıcı arıyorlar. Bugüne kadar buldukları kurtarıcıların kulübü ne hale soktuklarını gördük. Önce birlikteliği sağlasınlar.
 
Ortada seçim yok, kalkmış 4-5 isim adalığa soyunmuş, hayırdır? Bu kadar aday bolluğunun olması da kulübe ayrıca zarar veriyor. Benim bir adayım yok, aday olan kimseyle de görüşmedim. Ayrıca Divan Başkanı İstanbul’da eski başkanları toplayacak. Benimle de görüştüler. O toplantıya katılmayacağım. Neden katılayım? Katılması gerekenler katılsın..!
 
Bu adamın gitmeye niyeti yok. Bu adamı hukuk gönderecek. O zatı benden başka kimse mahkemeye vermedi mi? Sanmıyorum. O zaman boşa konuşmaya gerek yok! Ben bu kulübü bıraktığımda, 13 milli futbolcumuz, kasada 3 milyon  dolarımız ve Migros’tan gelirimiz vardı. Ondan sonraki dönemlerde kulübün ne hale getirildiği ortada…
 
Bu tahribat nasıl önlenir? Onu bana değil, ona oy verenlere soracaksınız! Bu adama nasıl oy vermişler hala anlamış değilim. Allah onları ne yapsın? Ne diyeyim! Ona oy verenler şimdi de kalkmış aday arıyorlar. Yok ya! Oy verip Başkan yaptığınız adamı gördük. Kulüp ekonomik olarak da sportif olarak da çökmüş vaziyette…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor