Faruk Nafiz Özak: Kulüp yönetenler aklını başına alsın

Trabzonspor'un eski başkanı Faruk Nafi Özak, camia buluşması sonrasında Haber61'e konuştu.

Faruk Nafiz Özak: Kulüp yönetenler aklını başına alsın

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Trabzonspor'un eski başkanı Faruk Nafiz Özak, Şenol Güneş'in yaşadığı saldırı için "TFF gereken işlemleri yapmalı" dedi. 



Haber61'e özel açıklamalarda bulunan eski başkan Özak şöyle konuştu: "Şampiyonluğa oynayacağız olmaz, şu oyuncuyu alacağız olmaz. Bütçeye ve duruma göre konuşmak gerek. Bu yönetimde bu anlayışı görüyoruz. Ekonomik sorunlar var. Bu yönetilebilir mi, yönetilecek. Bu sadece Trabzon’da olmaz. Tüm dünyadaki Trabzonsporlular çalışacak. Bu şehirde herkes kulübüne sahip çıkacak. Esnafı tüccarı herkes evvela kombinesini alacak. Beşiktaş kötü durumdaydı vefa dönemini yaptı şimdi iyi durumdalar. Topluma iyi mesajlar verilirse, sabırla yaklaşık 4 yıl sonra Trabzonspor iyileşebilir. Daha sonra da koşabilir. Geçmişte yapılan yanlışlar var. Bu şehir inşallah bu akıl tutulmasından kurtulmuştur. Sabırla umutla çok çalışarak bu günleri aşabiliriz. Yapılan saldırı sadece Şenol Güneş’e yapılan bir hareket değil. Kulüp yönetenlerin, başkanların ortaya çıkardığı bir durum. Rüzgar ekildi, fırtına biçildi. Şimdi bu magandalığı yapanların sayısı 6 bin. Bunların sayısı azaltılabilir. Kulüp yönetenler aklını başına alsın, TFF gerekli işleri yapmalı. Şenol Güneş orada tahrik etmedi gitti maçı yönetmeye dev am etti. Ancak sonrasında 2. 3. Sünde bıraktı. Bugün 2024’e adayız ama dünyaya rezil olduk. İngiltere bunu çok kısa zamanda düzeltti. Biz de yapabiliriz. Gerekli cezalar verilmelidir. Şenol Güneş’e ve Türk futboluna geçmiş olsun diyorum çünkü dünyaya mahcup olduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor