Faruk Nafiz Özak: Enkaz edebiyatı yapmamamız lazım

Trabzonspor camiasının buluştuğu programda söz alan Trabzonspor'un eski başkanlarından Faruk Nafiz Özak, geçmişten ders alınması gerektiğini anlattı.

Faruk Nafiz Özak: Enkaz edebiyatı yapmamamız lazım

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un eski başkanı Faruk Nafiz Özak, camia buluşmasında yaptığı konuşmada, Trabzonspor'un geleceği için enkaz edebiyatından vazgeçilmesi ve hayalciliğin bir kenara bırakılması gerektiğini vurguladı.


Özak şöyle konuştu: "Bugünkü toplantı için yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu tür toplantılara ihtiyaç var. Zor günlerden geçiyoıruz. Ama büyük camialar bu zorlukları aşarlar. Bunların nasıl aşılacağı bellidir. Başkanımız da biliyor. Camiamız bugünlerde biraz dağıldı ama yeniden bir mücadele lazım. Büyük azim ve kararlılık lazım. Türkiye’nin ve dünyanın her yeerindeki Trabzonsporlulardan destek almak gerekiyor. Geçmişten örnekler önümüzde. Şehir topyekün bir mücadeleye hazır olmalı. Büyük camiaysak bunu yapabiliriz. Çok enkaz edebiyatı yapmamamız lazım ama durumu da bilmemiz lazım. Başkanımız da bunu yaptı. Hepimize görevler düşüyor. Sorunlar büyük ama imkanlar da büyük. Hayalci olmamak lazım . Trabzonspor’u yönetmek bugün daha da zorlaştı. Allah arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. Hepimiz yardımcı olacağız. İstişare edeceğiz. Geçmişi bırakalım, bugünden sonra Bismillah diyelim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler