Eyüp Arın'dan hakeme ağır sözler: Gerizekalı

Adanaspor'un teknik sorumlusu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Eyüp Arın'dan hakeme ağır sözler: Gerizekalı
Adanaspor'un teknik sorumlusu maçın ardından hakem Özgür Yankaya için çok ağır konuştu. 

Eyüp Arın'ın sözleri şöyle: "Maç yorumu yapan arkadaşlara sesleniyorum. Futbolu yorumlayanlar topluma bilgi vermek durumunda. doğru bilgiye sahip değilseniz öğreneceksiniz. Ben 1995 yılından bu yana bu takıma hizmet veriyorum ama Adanaspor'da benim geçmişim çok daha eski. Eyüp hocanın yaptırım gücü yok denmesini çok yanlış buluyorum. bunu ne anlamda söyledikleri önemli. Trabzonspor'un galibiyetine vurmak istemiyorum ama Adanaspor olarak sezon başında bu yana yaşadığımız hakem hataları kimyamızı bozuyor. Verilmeyen penaltılar, ofsaytta yenilen goller... Hakemlere kızmak istemiyorum. Futbolun içinden gelmemişler ama  insan gördüğünü anlamayacak kadar aptal ve gerizekalı olabilir mi? Hakem Özgür Yankaya yanlı bir maç oynadı ve Adanaspor'un kaderiyle oynadı. 3. gol gardımızı düşürdü. Ceza bizim için önemli değil. 2-1'lik skora kadar müthiş bir mücadele verdik ancak maçın bundan sonraki kısmında maç disiplininden kopmak takımımıza yakışmadı."  

ARIN: ÖNCELİĞİMİZ LİGDE KALMAK

Trabzonspor’un galibiyetini kutlayan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, oyun anlamında bulundukları konumu hak etmediklerini belirterek, şöyle konuştu: “Sahada 55-60 dakika aslanlar gibi mücadele eden iki takım vardı. Her iki takımın futbolcularını da kutluyorum. Trabzonspor büyük bir camiaya ve kimseye de ihtiyacı yok. Dengeli giden ilk yarının ardından ikinci yarıda hakem Özgür Yankaya maçın çivisini çıkardı. Adanaspor’un bu sene çok canı yandı. Sezon başından beri verilmeyen penaltılar, yediğimiz ofsayttan goller, mahkemelik yumruklara rağmen hakemler düdük çalmadı. Hakemler futbolun içinden gelmedikleri için pozisyonları süzemeyebilirler ama görmediklerini çalmaları ya da gördüklerini çalmamaları düşündürücüdür. Bu sadece bu maçta yaşanan bir şey değil. Trabzonspor’u kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyorum. Ligin şuanda en kötü durumunda olan biziz. Adanaspor’u övecek bir durumumuz yok. Puan olarak en sıkıntılı durumda olan takım biziz ama oyunsal anlamda bu durumda olacak bir takım da değiliz. Hakemlerin de hatalarıyla buralara geldik. 11 yıl sonra Süper Lig’e çıkmış bir takımın kaderiyle de bu kadar oynanmaz. Camia olarak çok büyük çaba sarf ettik. Umut var olduğu sürece hayat devam edecektir. Skor, sonuç, bulunduğumuz konum ne olursa olsun hedefler bitmez. Öncellikle hedefimiz ligde kalmak.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor