Ethem Sancak: “Futbolu yönetenler basiretsiz davranıyor”

Ethem Sancak Haber61’e konuştu.

Ethem Sancak: “Futbolu yönetenler basiretsiz davranıyor”

Sanayici İşadamı Ethem Sancak Trabzonspor Fenerbahçe maçı öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ethem Sancak, Futbolu yönetenlerin basiretsiz davrandığını belirten Sancak, “İyi olan kazansın ama bu ara Trabzonspor iyi oynuyor. Trabzonspor kazanacak belli, Fenerbahçe’ye de şimdiden geçmiş olsun. İpi göğüsleyeme aday 4 takım var. Trabzonspor, Sivasspor, Başakşehir ve Galatasaray var. Benim gönlümde Trabzonspor yatıyor. Trabzonspor iyi oynuyor. Sivas istikrarlı futbolcunu oynuyor. Galatasaray kolay rakipleri geçti ama zorlu rakipleri duruyor. Futbol güzel de futbolu yönetenler biraz basiretsiz davranıyor. Ortamı biraz geliyorlar. Bunun olmaması lazım. Hakemler insandır, hata yapabiliyorlar. Ama futbolumuzu yönetenlerin kendi eksiklerini gidereceklerine hakemlere yükleniyorlar. Bu futbolu geliştirecek bir şey değil. Bu maçta Trabzonspor’un ikinci maça bırakmaması gerek.” dedi.

Kendisine Of fahri hemşerilik beratı verildiğini sözlerine ekleyen Sancak, “Of belediyesi bana fahri hemşerilik beratı verdi. Bugün Oflu odum. Yeniden doğmuş gibiyim. Oflu olmak özgürlüktür. Bende özgürlükçü bir insanım. Oflu olmak bana bugün çok onur verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler