Esteban'ın derdi belli oldu

Alanyaspor maçının ikinci yarısına ve daha sonra antrenmanlara çıkmayan Kosta Rika'lı kalecinin sıkıntısıbelli oldu.

Esteban'ın derdi belli oldu
 Esteban'ın kafasında ayrılık fikrinin oluşmasındaki asıl sebebin ülkesinde bulunan ailesiyle yaşadığı problemler olduğu otaya çıktı

KARARINI YÖNETME İLETTİ

Alanyaspor müsabakasının ilk yarısının son dakikasında yediği golün ardından soyunma odasında arkadaşlarıyla tartışan ve ikinci yarıda oynamak istemeyen Esteban'ın asıl niyeti ortaya çıktı.

Kosta Rika'lı kaleci Bordo Mavili kulüpten ayrılmak istediğini yönetime iletti. Esteban'ı devre arasına kadar kalmaya ikna etmeye çalışan yöneticilerin isteğine rağmen Kosta Rika'lı 'nın, hemen ayrılıkta ısrarcı olduğu ve sözleşmesini tek taraflı fesh etmeyi düşündüğü belirlendi.

AİLEVİ SORUNLARI VAR

Esteban'ın kafasında ayrılık fikrinin oluşmasındaki asıl sebebin ülkesinde bulunan ailesiyle yaşadığı problemler olduğu otaya çıktı. Uzaklık nedeniyle yaşanan sorunları aşamamaktan ve kendisini tam anlamıyla işine verememekten yakınan Kosta Rika'lı kalecinin bu tavına karşılık nasıl bir çözüm bulunacağı merakla bekleniyor. Futbolculara verilen iznin sona ermesi ve Katar seyahatinin ardından oyuncuyla görüşecek olan yönetim son kararını verecek. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler