Esteban dünyaları kurtardı

Bordo-mavili takımın Sivasspor ile oynadığı maçta resmen Esteban şov vardı. Karşılaşma genelinde panterleşen Kosta Rikalı eldiven, toplam 7 net pozisyonu çıkararak tüm camiaya güven verdi. Esteban özellikle maçın son 15 dakikasında yaptığı 5 kurtarışla ka

Esteban dünyaları kurtardı
Bordo-mavili takımın Sivasspor ile oynadığı maçta resmen Esteban şov vardı. Karşılaşma genelinde panterleşen Kosta Rikalı eldiven, toplam 7 net pozisyonu çıkararak tüm camiaya güven verdi. Esteban özellikle maçın son 15 dakikasında yaptığı 5 kurtarışla kalesinde devleşirken alınan üç puanda da büyük pay sahibi oldu. Maç sonrası tüm tribünler tarafından ayakta alkışlanan 26 yaşındaki kaleciyi takım arkadaşları da tek tek kutladı.
 
Camiaya borcumuz var
Maç sonrası konuşan Esteban, "Bizi her şartta destekleyen başkanımız ve taraftarımıza borcumuz vardı. Bunu ödemek istiyorduk ve mutlaka kazanmak zorundaydık. Başardığımız için çok mutluyuz. Tüm takımı kutlarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler