Esteban: "Bir kalecinin görevi..."

Trabzonspor'un Sivasspor karşısında aldığı galibiyette yaptığı birbirinden şık 7 kurtarışla önemli pay sahibi olan Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado, sadece görevini yapmaya çalıştığını söyledi. Onur'un sakatlanmasının ardından kendisine şans doğduğunu

Esteban: "Bir kalecinin görevi..."

Trabzonspor'un Sivasspor karşısında aldığı galibiyette yaptığı birbirinden şık 7 kurtarışla önemli pay sahibi olan Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado, sadece görevini yapmaya çalıştığını söyledi.

Onur'un sakatlanmasının ardından kendisine şans doğduğunu belirterek, "Bu sürede gerçekten kaleci antrenörümüzle çok iyi çalıştık. Onur da sürekli olarak bana moral vermeye çalıştı. Bir kalecinin görevi gelen topları tutmaktır. Sivasspor maçında da iyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Onur'un sakatlığı geçtiğine aramızda çok iyi bir rekabet olacak. Daha iyi olanın oynayacağına inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor